Kako Promijeniti Vrijeme U 2017. Godini

Sadržaj:

Kako Promijeniti Vrijeme U 2017. Godini
Kako Promijeniti Vrijeme U 2017. Godini

Video: Kako Promijeniti Vrijeme U 2017. Godini

Video: Kako Promijeniti Vrijeme U 2017. Godini
Video: 10 koraka koji će radikalno promijeniti vaš život – u jednom danu! 2024, Svibanj
Anonim

Ako iz bilo kojeg razloga odlučite promijeniti vrijeme i datum na vlastitom računalu, u pomoć će vam doći pomoć koja je već u njemu. Jeste li lijeni da je tražite? Tada ćemo vam prepričati ovu uputu. Zapravo, vrijeme na računalu nije samo prikazano na monitoru radi vaše udobnosti, već se bilježi u vrijeme stvaranja ili mijenjanja datoteka.

Kako promijeniti vrijeme
Kako promijeniti vrijeme

Upute

Korak 1

Da biste ponovno podesili datum i vrijeme, kliknite lijevu tipku miša u donjem desnom kutu zaslona gdje je vrijeme prikazano.

Korak 2

Vidjet ćete prozor "Datum i vrijeme". Sustav može zatražiti lozinku administratora. Unesite lozinku ako je znate.

3. korak

Sada u dijaloškom okviru "Postavke vremena i datuma" možete promijeniti sat, minute, sekunde. Da biste to učinili, dvaput pritisnite gumbe sa strelicama. Obavezno postižite željeni rezultat i kliknite U redu.

4. korak

Također možete promijeniti vremensku zonu. Da biste to učinili, odaberite vremensku zonu i kliknite gumb "U redu".

Korak 5

Ako ne želite da se računalo prebaci s ljetnog na zimsko računanje vremena i natrag (što je trenutno vrlo važno), poništite okvir pored "Automatsko ljetno računanje vremena i povratak". Ne zaboravite potvrditi radnju pritiskom na gumb "OK".

Korak 6

Sustav također omogućuje sinkronizaciju s vremenskim poslužiteljem na Internetu. Da biste to učinili, potvrdite okvir "Sinkroniziraj s vremenskim poslužiteljem na Internetu" u odgovarajućem dijaloškom okviru. Vrijeme će se sada automatski ažurirati kako bi se osiguralo da je točno.

Preporučeni: