Kako Spojiti Pedale

Sadržaj:

Kako Spojiti Pedale
Kako Spojiti Pedale

Video: Kako Spojiti Pedale

Video: Kako Spojiti Pedale
Video: Kako promeniti pedale ?! | How to change pedals ?! | HD 2024, Svibanj
Anonim

Mnogi se ljudi žele više zabaviti svojim igrama. I u pomoć im dolaze uređaji za igre, ali u našem slučaju to su pedale i volan.

Kako spojiti pedale
Kako spojiti pedale

Nužno je

Da biste spojili pedale, trebaju vam upravljač i malo vještine u korištenju upravljačke ploče

Upute

Korak 1

Spojite pedale na upravljač. Pregledajte upravljač kako biste pronašli ulaz za papučicu. Obično se to radi s desne strane ili iza upravljača.

Korak 2

Nakon spajanja pedala na upravljač, volan morate spojiti na računalo. USB izlaz izlazi iz upravljača. Uzmite ga i priključite na raspoloživi USB priključak na računalu.

3. korak

Instalirajte upravljačke programe uređaja za igru, ako su dostupni.

4. korak

Ako ih nema, otvorite start, kliknite lijevu tipku miša na prečac: upravljačka ploča. Nakon otvaranja upravljačke ploče, pritisnite prečac za igraće uređaje. U otvorenom prozoru kliknite svojstva.

Korak 5

Prozor postavki uređaja za igre otvorit će se ispred vas. Nagazite na pedale dok gledate u prozor. Ako se križ u ovom prozoru pomakne, računalo je prepoznalo vaš uređaj za igru.

Korak 6

Dalje, morate kalibrirati uređaj. U istom prozoru kliknite postavke. Kliknite prečac Calibrate. Pojavit će se čarobnjak za kalibriranje uređaja za igre. Kliknite dalje. Nagazite na pedale. Zatim će se pojaviti prozor u kojem trebate kliknuti na sve gumbe uređaja za igre. Kliknite na next i gotovi ste. To je to, vaš je uređaj spreman za upotrebu.

Preporučeni: