Kako Se Preslikavaju Gumbi Na Tipkovnici

Sadržaj:

Kako Se Preslikavaju Gumbi Na Tipkovnici
Kako Se Preslikavaju Gumbi Na Tipkovnici

Video: Kako Se Preslikavaju Gumbi Na Tipkovnici

Video: Kako Se Preslikavaju Gumbi Na Tipkovnici
Video: Što radi koje dugme na tipkovnici. 2024, Svibanj
Anonim

Moderne tipkovnice upečatljive su praktičnošću i pouzdanošću. Međutim, niti jedna "tipkovnica" ne može postati što praktičnija dok se sam korisnik ne prijeđe na posao. Ponekad je potrebno dodijeliti tipke na tipkovnici radi udobnog rada. Da biste postigli cilj, morate preuzeti poseban softver.

Kako se preslikavaju gumbi na tipkovnici
Kako se preslikavaju gumbi na tipkovnici

Potrebno

  • - Računalo s pristupom Internetu;
  • - MapKeyboard program.

Upute

Korak 1

Idite na web mjesto MapKeyboard na https://www.inchwest.com/mapkeyboard.htm. Preuzmite softver i instalirajte ga na svoje računalo. Pokrenite program MapKeyboard.

Korak 2

Nakon što se virtualna tipkovnica pojavi na zaslonu monitora, počnite mijenjati tipke. Da biste to učinili, kliknite lijevi klik na virtualni gumb čiju vrijednost želite promijeniti.

3. korak

U okviru Remap selected key to odaberite novu vrijednost za odabrani gumb. Imajte na umu da će, ako je gumb tipkovnice uspješno ponovno dodijeljen, biti označen zelenom bojom.

4. korak

Pronađite stavku Spremi izgled i kliknite je. Ne spremajte promjene dok ne ponovite sve gumbe. Činjenica je da će nakon klika na spremi program zahtijevati da prvo izađete s izbornika, a zatim iz sesije Windows kako biste ponovno pokrenuli računalo.

Korak 5

Nakon ponovnog pokretanja operativnog sustava, idite na program kako biste bili sigurni da je novi redoslijed ključeva ispravno spremljen. Preraspodijeljeni gumbi bit će označeni zelenom bojom.

Korak 6

Ako nešto nije pošlo po zlu ili morate vrijednosti odmah vratiti u njihovo zadano stanje, tada morate ponovno pokrenuti program MapKeyboard. Pronađite stavku Poništi raspored tipkovnice i kliknite je.

Korak 7

Pažljivo pregledajte virtualnu tipkovnicu. To bi trebala biti jedna boja. Ako neki gumbi i dalje svijetle zeleno, to znači da je resetiranje bilo neuspješno i postupak se mora ponoviti.

Preporučeni: